torsdag 13. august 2009

Når en skrue er løs


Dersom du skal bygge et hus er det viktig at alle detaljer blir ivaretatt. Tenk om du har glemt å sette i vinkeljern og skruer på strategiske steder i fundamentet og reisverket. Om tid og stunder vil byggverket bli skakt og skjevt og i verste fall rase sammen.


Det samme gjelder også for andre områder i livet. Vi er gjensidig avhengige av hverandre for å få noe til. Om du er kreativ og elsker å planlegge og ikke selv er så opptatt av de små detaljene som er viktig i et hvilket som helst byggverk både abstrakt og konkret, så behøver du mennesker rundt deg som liker å jobbe med detaljer. Er du selv av sistnevnte kategori, så er det helt avgjørende at du har personer rundt deg som er av den kreative sorten.


Når jeg av og til føler at ting går i stampe, spesielt i jobbsammenheng, så vet jeg at jeg mangler de viktige brikkene i teamet. Modig er den som våger å finne noen som er dyktigere enn seg selv! Smarte mennesker gjør det og lykkes med det de gjør og tror på, men pass deg for sånne som vi traff på Gardermoen for en tid tilbake. Det er ingen vits å risikere råteskader!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar