tirsdag 12. juni 2012

På tur til Mauritius!

Vi har akkurat avsluttet en tur til Mauritius i forbindelse med jobben vår. Hadde det ikke vært for det, så ville vi neppe valgt en tur som medfører såpass lang reisetid. Det er uhorvelig ubehagelig å tilpasse livet i et trangt flysete med flytid som passerer 10 timer. Man sovner tilslutt etter å ha dopet seg med noen glass rødvin for plutselig å våkne av at det prikker i armen eller i beinet. Så forandrer man kroppsvinkelen for å finne en behageligere stilling og våkner igjen fordi det nå prikker i motsatt arm og bein.

Denne gang var vi så heldige at vi fikk sitte på business class. Her kan du regulere flysetet slik at det blir til en seng, så turen over til det Indiske hav ble til en behagelig opplevelse. I tillegg ble det servert mye mat. Faktisk mer enn det vi er vant til å spise!

Utsikten fra vårt rom! Helt nydelig med hav og palmer.


Det som jeg liker best ved å være borte, er at man slipper å re opp senger og rydde så mye. Derfor kan man ha fokus på det som er viktig der og da. Å ligge lenge i sola på en solseng er ikke noe for meg. Da må jeg i utgangspunktet være kjempesliten og det er jeg ikke lenger. Det er derfor kjempeflott å kunne starte dagen med trening slik vi gjorde på Mauritius. Vi var først 4, men ryktene spredde seg raskt og plutselig var vi en gjeng på 30 - 40 som startet dagen med en treningsøkt barbent på standa. 
Frank leder an treningen.
Nå er det et helt år til neste ferietur. Da går ferden mot Thailand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar