tirsdag 19. juni 2012

Søringen har gått amok!
Dette må jeg bare skrive om. Jeg tok søringen nordover i 2003. Han ble helt betatt av bygda og nå har han satt seg fore at han virkelig skal få bygdefolket i OL form. Ja, for det er vel bare de som har tenkt å nå de større høyder i idrettssammenheng som utfordrer seg selv til å forsere bakken utenfor huset vårt i Kokelv i ulike stillinger. Hellingen er ca 35 grader. Mon tro hva naboen tenker på andre siden av elva når han ser tusser og troll fyke opp og ned? Kanskje han tror det er reprise på åpningsseremonien av OL på Lillehammer i 1994.

Gruer meg til å komme oppover i juli, men jeg må vel forsøke å ta noen bakkeintervaller før våre kollegaer kommer på organisasjonsmøte i august. Det gjelder å være et hestehode foran hele tiden. Søringen har lovt at vi skal starte med boot camp hver morgen før vi begynner med gruppearbeid og jobbing. Han er virkelig i sitt ess for tiden og har tatt fram idrettsoffiserkunnskapene sine. Ja, for det er jo søringens utdannelse før han begynte å tenke på at det kanskje var smart å tjene ordentlige penger og ikke surre bort livet sitt med å få norske, dvaske soldater i bedre form for å kunne forsvare landet sitt i tilfelle krig. Underveis ga han visst opp både det der med krigen og få soldater i bedre form. Så nå er det noen andre som får gjennomgå. Han sier at det er frivillig å stille opp, men jeg vet at det sikkert er flere som meg som får dårlig samvittighet av å se andre i treningstøy og du ikke selv har trent akkurat den dagen. Så det er ikke så frivillig som det kan se ut som. Forstå det den som kan!

Lett skal det ikke være i hormonelle tider når man må hive seg på dette peset om å holde seg i ekstrem bra form. Ser ut som det å utfordre naturens gang er in for tiden, så man får holde ut så lenge man kan og presse ned tiden for hver kilometer som blir unnagjort. For sikkerhets skyld lastet jeg ned en løpe-app på telefonen idag. Her skal alt dokumenteres! Slipper ikke noen forbi meg i skogsløypa i her i Drøbak, i hvert fall ikke uten en kamp. Det er helt greit å få litt pes og bli presset til å komme ut av løpekomfortsonen. Det hender jo at man løper på autopilot og tror man har trent.

Håper jeg kan leve i trua om at det er mulig å komme i enda bedre form til vinter´n.  I august får vi besøk av gode kolleger og kompiser sørfra. Som sagt; det blir morgentrening hver dag før frokost. For søringen og meg blir det hver dag i 14 dager. Det er to grupper som kommer fordelt over to uker. Vurderer å bestille med en idrettsmassør som en del av hele opplegget for å kunne holde ut i 14 dager i strekk. Gud hjelpe meg!

Ser fram til å plukke smørblomster i Kokelvdalen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar