tirsdag 2. august 2011

Dagens multefangst!
Kan ikke akkurat påstå at man lever late dager her nord. Idag sto multeplukking på planen. I år er det mye bær å finne - myrene er fulle av bær. Vi ser at folk står med rompa i været langs med veikanten. Det er nok til alle som har interesse av dette. Det er fremdeles mer kart enn modne bær. Det betyr at det kan plukkes i noen uker fremover.

Er egentlig ikke så glad i multeplukking, men ofrer meg innimellom når det er til et godt formål. I år som i fjor skal vi ha en 15-20 ledere i vårt Herbalife team på planleggingsseminar her i Kokelv. Da lages det mat med råvarer fra den nordnorske natur. Halvfabrikata er strengt forbudt.

På menyen står også multekrem, så jeg håper dagens multefangst rekker til alle, også til dem som liker å forsyne seg to ganger.


Innkvartering for gjengen blir på Kokelv Sjøhus, et populært sted som må bookes i god tid i forveien for å sikre seg plass. I tillegg er det noen som bor hjemme hos oss. Vi kommer også til å leie en stor lavvo som settes opp på eiendommen. Det blir også plass til mye sosialt, inkl gitarspill og sang langt ut i de små timer! Gleder oss!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar